طرح مشاوره EDU GOLD

| ظرفیت محدود!

ورود | ثبت نام

Warning: imagecreatefrompng(https://mozafarinia.com/wp-content/themes/ostadsho/assets/images/bg1.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/mozafar4/public_html/wp-content/themes/ostadsho/functions.php on line 0

Warning: imagecreatefrompng(https://mozafarinia.com/wp-content/themes/ostadsho/assets/images/bg2.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/mozafar4/public_html/wp-content/themes/ostadsho/functions.php on line 0

Warning: imagecreatefrompng(https://mozafarinia.com/wp-content/themes/ostadsho/assets/images/bg3.png): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 403 Forbidden in /home/mozafar4/public_html/wp-content/themes/ostadsho/functions.php on line 0

Warning: imagecolorallocate() expects parameter 1 to be resource, bool given in /home/mozafar4/public_html/wp-content/themes/ostadsho/functions.php on line 0

Warning: imagecopy() expects parameter 2 to be resource, bool given in /home/mozafar4/public_html/wp-content/themes/ostadsho/functions.php on line 0
captcha

معرفی رشته علوم انسانی

معرفی رشته علوم انسانی

علوم انسانی رشته‌­ای دیگه در شاخه علوم نظری هست، رشته علوم انسانی، هرگونه مسئله­‌ای که به انسان، رفتار، روابط اجتماعی، ذهن و هم جامعه‌­ای که تشکیلش می­ده مربوط بشه رو مورد مطالعه و بررسی قرار می­ده؛ از اقتصاد، حسابداری تا روانشناسی و جامعه شناسی.

امروزه در کشورهای پیشرفته دنیا بهترین دانشکده‌­ها متعلق به دانشکده‌­های علوم انسانی هست، و آن‌­ها سعی دارن بهترین مدیران، جامعه شناسان، اقتصاد دانان و … رو پرورش داده و وارد جامعه کنند.

 

در کشورهای پیشرفته مثل آمریکا در نگاه اول این به ذهن ما می­رسد که آن­‌ها فناوری دارند، بنابراین پیشرفته‌­اند، پس در ذهن ما این تفکر به وجود میاد که حتما باید وارد رشته‌ ریاضی و فیزیک و یا رشته علوم تجربی بشیم تا پیشرفت کنیم، این تفکر سطحی هست، و همه­‌ی پیشرفت کشور محدود به این دو رشته نمی­شه.

کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا با تقویت علوم انسانی و اجتماعی زیربنای محکمی رو ایجاد کردند که به پشتوانه آن شاهد کشف و پیشرفت فناوری هستند.

 

ممکنه اکثر افراد فکر کنند فقط افرادی باید وارد این رشته بشن که در درس ریاضی ضعیفن، و چاره­‌ای به جز انتخاب رشته انسانی در دبیرستان ندارن.

 

اما این طور نیست، ممکنه یک نفر ریاضی خیلی قوی داشته باشه، اما بخواد در آینده یک وکیل موفق بشه، یا یک روانشناس موفق؛ اگر هم واقعا ریاضی ضعیفی دارین و به رشته­‌های دانشگاهی علوم انسانی علاقه ندارین، به اجبار وارد این رشته نشین، شما می‌تونین علاقه‌­تون رو در رشته‌های دیگه پیدا کنین و به آن‌­ها ورود کنید، همچنین این رشته ریاضی داره اما با توجه به بافت رشته نسبت به دو رشته­‌ی ریاضی – فیزیک و علوم تجربی، از ریاضی کمتری برخورداره.

معرفی رشته انسانی

شرایط پذیرش رشته علوم انسانی

شما برای پذیرفته شدن در این رشته، علاوه بر داشتن علاقه باید یک سری شرایط و ملاک‌­ها رو هم داشته باشین، هر یک از این ملاک­‌ها یک عدد به عنوان امتیاز داره، مجموع این امتیازها ۱۰۰ هست، و شما با توجه به بالاترین امتیاز در هر رشته می‌­تونین وارد اون رشته بشین.

برای انتخاب رشته ۵ ملاک در نظر گرفته شده، که ۴ ملاک بین همه رشته‌­ها شبیه و یک ملاک شرایط متفاوتی داره.

شرایط اختصاصی برای رشته علوم انسانی شامل موارد زیر هست و ۳۵ امتیاز رو به خودش اختصاص می­ده.

  • مجموع نمرات دروس، عربی، زبان و ادبیات فارسی، مطالعات اجتماعی در هر سه پایه، حداقل ۴۲
  • نمره درس زبان و ادبیات فارسی، حداقل ۱۴
  • نمره درس مطالعات اجتماعی، حداقل ۱۳
  • نمره درس زبان عربی، حداقل ۱۲
  • حداقل معدل ۱۴

نظر دانش­ آموز: توجه به انتخاب و الویت­‌بندی شما از بین شاخه­‌ها و رشته­‌های تحصیلی در دوره دوم متوسطه: ۱۰ امتیاز

نتایج آزمون­‌های مشاوره‌­ای: نتایج آزمون­‌های استعداد، رغبت، شخصیت و ارزش­‌های تحصیلی ­شغلی شما: ۳۰ امتیاز

نظر معلمان: توجه به نظر معلمان تمام دروس دوره اول متوسطه در تعیین اولویت­‌های انتخاب شاخه و رشته تحصیلی شما: ۱۰ امتیاز

نظر مشاور: بررسی تخصصی عملکرد تحصیلی دوره ابتدایی و متوسطه، نتایج آزمون­‌ها، نتایج عملکرد تحصیلی، مصاحبه و مشاوره با دانش­‌آموز و والدین‌شون: ۱۰ امتیاز

نظر والدین: دریافت نظر والدین در انتخاب و اولویت بندی رشته فرزند خود: ۵ امتیاز

آینده تحصیلی رشته علوم انسانی

رشته­‌های دانشگاهی تاپ این بخش شامل سه رشته حقوق، روانشناسی و مدیریت‌­هاست.

رشته های دانشگاهی علوم انسانی

آینده شغلی رشته علوم انسانی

برخلاف رشته علوم تجربی که بازارکارش بیشتر محدود به بیمارستان­‌ها و مراکز درمانی می­شه، علوم انسانی محدودیتی در مکان بازارکار نداره، و اکثر سازمان‌ها برای این رشته در آینده فضای کاری دارن.

فضای کار برای گروه انسانی نسبت به دو رشته دیگه وسیع‌­تر هست، عمده بازارکار این رشته مربوط به بانک‌­ها، ادارات، کارخانه­‌ها، سازمان­‌های خصوصی و دولتی هست.

یا شما می­تونین وارد بخش روانشناسی و مشاوره بشین و کلینیک و دفتر شخصی خودتون رو راه بندازین.

درس‌های رشته علوم انسانی در متوسطه دوم

پایه دهم:

زبان انگلیسی (۱)، دین و زندگی (۱)، نگارش (۱)، فارسی (۱)، عربی و زبان قرآن (۱)، علوم و فنون ادبی (۱)، ریاضی و آمار (۱)، جغرافیای ایران، هنر، آمادگی دفاعی، تفکر و سواد رسانه­‌ای، تاریخ (۱)، جامعه شناسی (۱)، اقتصاد، منطق.

 

پایه یازدهم:

زبان انگلیسی (۲)، دین و زندگی (۲)، نگارش (۲)، فارسی (۲)، عربی و زبان قرآن (۲)، علوم و فنون ادبی (۲)، ریاضی و آمار (۲)، جغرافیای ایران (۲)، تاریخ (۲)، جامعه شناسی (۲)، روانشناسی، فلسفه (۱)، انسان و محیط زیست.

 

پایه دوازدهم:

زبان انگلیسی (۳)، دین و زندگی (۳)، نگارش (۳)، فارسی (۳)، عربی و زبان قرآن (۳)، علوم و فنون ادبی (۳)، ریاضی و آمار (۳)، جغرافیای ایران (۳)، تاریخ (۳)، جامعه شناسی (۳)، تحلیل فرهنگی، فلسفه (۲)، سلامت بهداشت.

توانایی لازم در رشته علوم انسانی

مهارت‌­­های ارتباطی، روابط عمومی قوی، قدرت سخنوری بالا و رهبری نیازمند بازارکار در آینده هست.

همچنین باید حافظه خیلی قوی برای حفظیات و درک مفاهیم داشته باشین، چون شما اگر بخواین جزو رتبه­‌های برتر باشین و در خفن‌­ترین دانشگاه‌­ها درس بخونین، نیاز دارین که این مطالب حفظی رو به صورت مفهومی تو ذهنتون ثبت کنید تا سر جلسه کنکور راحت بهشون دسترسی پیدا کنید.

نقاط مثبت رشته علوم انسانی

فرصت شغلی مناسب و بیشتر، بدون محدودیت مکانی. (یعنی شما می­تونین با توجه به رشته انتخابیتون، جاهای مختلفی رو برای کار انتخاب کنید، مثل کارخانه، بانک، ادارات و … )

اکثر شغل‌­های این رشته، امنیت شغلی و آرامش روان بالایی داره.

شغل‌­های این گروه مزیت­‌های استخدامی زیادی داره. (مثل بیمه، وام‌­های مختلف و … )

با توجه به بافت این رشته رقابت معقول­‌تری نسبت به دو رشته دیگه ( ریاضی و فیزیک، علوم تجربی ) داره، که باعث آرامش روحی بیشتر هست.

نقاط منفی رشته علوم انسانی

برای قبول شدن در رشته و دانشگاه­‌های تاپ باید رتبه سه رقمی باشه، حداکثر رتبه قبولی در هر سال متفاوت هست.

اکثر این رشته­‌ها بدون کنکور هم پذیرش دارن، و این باعث شده فارغ­‌التحصیلان این رشته زیاد بشه، پس شما باید مهارت و توانایی­‌های خاصی داشته باشین، حتی اگه فارغ‌­التحصیل بهترین دانشگاه ایران هم باشین، مهارت نداشته باشین ممکنه پذیرشتون برای کار سخت­ بشه.

با وجود گسترده بودن بازارکار، ورود بهش سخت هست، به علت موردی که در بالا توضیح داده شد.

به جز رشته‌­های تاپ این گروه ( حقوق، روانشناسی، مدیریت­‌ها ) سایر رشته­‌ها بازارکارشون خیلی واضح و روشن نیست.

دروس و مطالب حفظی زیاد هست.

حرف آخر

درسته رشته انسانی، ریاضیات و محاسبات خیلی کمی داره و بیشتر درس‌­ها حفظی هست ولی به این معنی نیست که شما می­تونین با خیال راحت واردش بشین و درس نخونین، اتفاقا تو این رشته باید تلاشتون بیشتر باشه. از افراد متخصص، مشاورین حرفه­‌ای، آدم­‌های موفقی که این مسیر رو رفتن راهنمایی بگیرین. اونا این مسیر رو رفتن و بهتر می­تونن راهنماتون باشن، انتخاب رشته نهم به دهم اولین تصمیم مهم شما در زندگیه، پس باید بهش خوب فکر کنید، و با عجله تصمیم نگیرید.