در مقاله وسواس یا آلزایمر با اختلال وسواس فکری و عملی آشنا شدیم. در این مقاله میخواهیم راهکارهای کنترل وسواس رو با هم بررسی کنیم.
شاید بتوان گفت بهترین درمان هر اختلال روانپزشکی ترکیبی از دارودرمانی و رواندرمانی بههمراه درمانهای مکمل و برنامههای بهبود سبک زندگی است.
در مقاله حاضر راههایی را بررسی میکنیم که با کمک آنها بتوانیم بر وسواس فکری عملی خود تا حدی غلبه کنیم.
در زیر ۵ راهکار برای کنترل وسواس و درمان وسواس به شما ارائه میشود که با انجام آنها میتوانید به حد خیلی خوبی به وسواس فکری و عملی خود غلبه کنید.
یکی از عواملی که موجب میشود افراد وسواس را تجربه کنند مسئولیتپذیری افراطی و بیشاز حد است. این افراد برای خود مسئولیت زیادی قائل هستند و به همین دلیل نگرانیهای زیادی تجربه میکنند و افکار مزاحم یکی پساز دیگری ذهنشان را مورد حمله قرار میدهد. با باز تعریف کردن مسئولیتها و مشخص کردن مرز مسئولیتهای روزانه میتوان از افزایش شدت علائم وسواس جلوگیری کرد.
داشتن افکار مزاحم امری عادی است اما آنچه باعث میشود که جنبه وسواسگونه پیدا کند توجه و اهمیت دادن بیش از حد به آنهاست. آنها را در حد یک فکر باقی بگذارید و به بقیه امور روزمرهتان برسید.
زیر نظر یک مربی کارآزموده مدیتیشن و ذهن آگاهی را آموزش ببینید. در یکی از مقالههای آتی ذهن آگاهی بهتفصیل توضیح توضیح داده خواهد شد.
نشانهها و علائم وسواس عموماً با در معرض استرس قرار گرفتن عود میکنند. به همین دلیل باید تلاش کنیم سطح استرس موجود در زندگیتان را به حداقل ممکن برسانید و در موقعیتهای استرسزا قرار نگیرید. علاوهبراین داشتن سرگرمیهای خلاقانه نیز میتواند به مدیریت استرستان کمک کند.
ساعت خواب ناکافی منجر به عود علائم وسواس خواهد شد. به همین دلیل داشتن یک روتین خواب مناسب بسیار مهم است. برای داشتن خواب مفید در طول روز ورزش کنید، کار با وسایل الکترونیک را یک ساعت قبل از خواب تمام کنید و رژیم غذایی سالم داشته باشید.